27apr2021

Raad de plaat

Ons dorp kent vele mooie en verrassende huizen en plekjes. Oude gevelstenen, monumenten of juist hele moderne uitingen. Speciaal voor koningsdag is er een collage gemaakt met details van ons mooie dorp. Maar...herkent u ze allemaal?

Vandaar dat we er een mooie foto-puzzelrit van hebben gemaakt. U vindt het geheel in ons Oranjeboekje. U en jij kunnen hem op eigen tijd fietsen, lopen of rijden. Dat kan in één keer, dat is dan wel bijna 25 kilometer, of in stukjes. Het startpunt, foto 1 bevindt zich bij het oude-gemeentehuis. Vervolgens gaan we via de smalle kant naar Polsbroekerdam. Daar nemen we de brede kant terug. Op Dorp aangekomen gaan we via de Oranje Nassaustraat, Koningin Wilhelminastraat, Kapt. van Zijll-laan, Zonnedauw, Overzegge, Sandtpad, Lansing terug naar het Dorp. Vandaar blijven we de brede kant volgen tot aan 't Hemeltje. Via de smalle kant komen we uiteindelijk weer bij ons startpunt uit. Voor de bewoners van de “buurt”: U kunt eigenlijk gewoon voor de deur beginnen.

Onderweg kunt u twee maal een traktatie verwachten.

Het puzzelen is eigenlijk heel eenvoudig: het huisnummer behorende bij één van de 50 foto's schrijft u bij de foto. Aan het eind telt u alle nummers bij elkaar op en u appt of sms't dat getal naar 06....... Vergeet niet u naam en adres mee te sturen! U kunt dit doen tot en met zaterdag 1 mei. Uit de goede inzendingen verloten we drie hele mooie prijzen.

  1.  
  2.  
  3.  

Voor de duidelijkheid: als er twee huisnummers zijn op het adres van de foto, dan neemt u het huisnummer wat het dichtstbij het gefotografeerde detail is.

Succes!!