Dit jaar is tie er weer: de Benschopse gondelvaart!                             Het thema is dit jaar: eten en drinken! Wij zijn heel benieuwd wat jullie daarvan maken.Wees creatief, denk niet ik heb geen boot...een vlot, surfplank, kano of rubberboot kan ook! Er zijn weer leuke prijzen te winnen, deze worden door de jury bekend gemaakt na afloop van de gondelvaart op het Dorpsplein. Een aantal belangrijke dingen:
  • Denk erom bij het bouwen en versieren dat je de boot niet te      hoog maakt, anders kan hij niet onder de bruggen door.
  • De boot moet, als je getrokken wilt worden, aan de voor- en        achterkant een bevestigingspunt hebben.
  • Neem touw mee zodat je de boot aan een andere boot kan            vastmaken. Als je met de boot in de wetering ligt, zorg er dan     zelf voor dat je je boot aan een trekkende boot vastmaakt. Vanaf de kant is dat moeilijk te regelen.
  • Neem peddels mee zodat je altijd vooruit kunt komen!
De boten kunnen vanaf 19.00 inschepen bij de Groenenhof (eventueel met een kraan), waarna de gondelvaart vertrekt om 19.30. Bent u de trotse bezitter van een boot, maar doet u niet mee aan de gondelvaart? Als we uw boot mogen gebuiken wilt u dit dan aan ons doorgeven? Je kan je opgeven via dit formulier  of bij Margreet Zijderlaan, 0348 452522